Naturkosmetik

Ordet kosmetik er oprindeligt græsk og afledt af ordet “kosmos”, der som bekendt har flere betydninger; f.eks. pryd, orden og verdensorden (som den findes i himmelrummet)….

Ordet har derfor en dobbelt betydning, både i retning af at pynte sig og i retning af at bringe sig i orden. Kosmetikken er altså skabt for at vi kan “holde os pæne”. Vi kan bruge kosmetiske midler for at pynte os, eller for at afhjælpe nogle af de skader som vi bliver udsat for. Vi bliver nemlig udsat for en hel del. Forurening, kemiske forbindelser i vores fødevarer, og fra tvivlsomme kosmetikprodukter som vi knapt nok ved hvad indeholder, eller hvordan virker på vores krop! Og selvfølgelig den naturlige alderdomsproces, som indhenter os alle med tiden. Men husk, at skønhed kommer indefra.

Med Økofeens Naturkosmetik prøver jeg at bringe både pryd og orden til dig med naturlige råvarer og planter, som er indsamlet på min egen matrikel. Du kan købe mine færdige produkter, men du kan også, i samarbejde med mig, få udviklet din helt egen unikke kosmetik, som du foretrækker den. Så ring eller skriv til mig med din idé.