Værelser

Ferielejligheden på 1. sal indeholder 3 værelser, et enkeltværelse, et dobbeltværelse og et værelse med to senge. Et alrum med spisebord til fire, sovesofa, TV med VHS og gamle film for både børn og voksne, spil, bøger og trådløst internet.

På stueplan er der bad, toilet og et fuldt udstyret køkken. Desuden en stor havestue med plads til et mindre selskab. Her kan man tilbringe de lune sommeraftener. Man kan også hygge sig i haven, eller i den lukkede gårdhave, med både mandler, figner og druer. Her er også en del krydderurter i haven, og man er velkommen til at klippe lidt til aftensmaden, eller til en kop frisk pebermynte- eller citronmelisse-te.

På Økofeen kan du bo næsten helt som du vil. Her er listet op, hvilke faciliteter der er på nuværende tidspunkt. Savner du noget, så ring endelig og spørg, måske burde vi have det, eller også har vi bare glemt at nævne det 😉

Teknisk udstyr:

WIFI – trådløst internet (100/100 MB fibernet). Mobiltlf. dækning er nogenlunde (alt efter abonnement).

Tv med gammeldags VHS og diverse film (sjov, alvor, gru og for børn). Ghettoblaster med radio og cd.

Køkken:

Funktionelt køkken, som befinder sig på stueplan, godkendt til professionel madlavning. Med komfur, mikrobølgeovn, to køleskabe, samt udstyr til at lave mad hele døgnet.

Bad:

bad

Brusebad og toilet, samt vaskemaskine befinder sig på stueplan. Her må man gerne afprøve nogle af Økofeens produkter.

Overnatning:

Sovesofa i alrum
Dobbeltværelset
To-sengs værelset
Enkeltværelset
Spisekrog ved trappen

Der er tre værelser og et alrum på 1. salen, hvor der er en åben kvartsvingstrappe op, med gelænder i den ene side. Her kan redes op til ialt syv mennesker, men vi er behjælpelige, hvis der skal arrangeres sovepladser til flere (små og store børn). Man kan også slå sit eget telt op i haven, og sove der hvis man vil.

Havestue:

I tilknytning til ferielejligheden er der en hyggelig havestue, med plads til 15-20 personer. Her kan man spise, eller bare sidde og nyde de lune sommeraftner i stearinlysets skær og uden myg.

Mvh Økofeen, tlf. 20532512